Om oss

Låt Jonsac bli din partner!

Snabbhet, god service, och rätt kvalitet i rätt tid är honnörsord vi på Jonsac AB lever upp till sedan 50 år tillbaka. Vi tillverkar papperssäckar och papperspåsar. Vi har även egen extrudering av polyeten för olika typer av plastemballage såsom plasthuvar och plastsäckar. Vår produktion är miljöanpassad och innefattar tryckning med färg från eget färgkök. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO9001 och har tillgång till stora resurser när det gäller grafisk form och design. Önskar du emballage utformat efter just dina behov? Ge oss förutsättningar och önskemål så ritar, räknar och producerar vi den bästa lösningen, en utmaning vi gärna åtar oss! Låt Jonsac bli din partner!

Vi skyddar och exponerar dina produkter

Hela vår produktion är kundorderstyrd och därför är också maximal flexibilitet en väl inarbetad självklarhet. Ett 50-tal erfarna medarbetare står för både styrka och uthållighet - egenskaper som följer med våra produkter ut på marknaden. Hos oss förenas kompetens, erfarenhet samt samt gamla ”klokskaper” och resultatet är väl fungerande produkter av hög kvalitet.

Vi tillverkar och konverterar allt från stora volymer kundanpassat emballage till olika typer av specialprodukter, för bland annat sjukvården. Här finns hög kapacitet och en väl utvecklad logistik för snabba och precisa leveranser.

Vår produktion är miljöanpassad. De emballage vi tillverkar baseras på papper och polyetenplast. Rena råvaror ger rent samvete och högklassiga produkter.

Hos Jonsac AB finns 50 års kompetens samlad vad gäller emballage och denna kompletteras med en avancerad maskinpark och det senaste inom teknik.

Snabbhet, god service och rätt kvalitet i rätt tid är våra honnörsord – och dessa lever vi upp till!